The Passion of the Christ (2004)

(Last Updated On: April 15, 2017)

Passion of the Christ

Titel: The Passion of the Christ

År: 2004

Genre: Drama |

Längd: 164  min

Regissör: Mel Gibson

Skådespelare:  Jim Caviezel, Maia Morgenstern, Monica Bellucci

imdb_46x227.2/10

Filmen börjar i trädgården på andra sidan bäcken Kidron strax utanför Jerusalems murar, där Jesus vakar, i sällskap av Satan, och i närheten av sina sovande lärjungar, för att inom kort förrådas av Judas Iskariot. 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
%d bloggers like this: