Lyrro (2018) – Pressconference

Photo: Mauro Lopez for ZAP PR

Efter presskonferensen i fredags för Peter Dalles nya film som kommer ut under 2018 deltog hela Lorry-gänget med tre nya tillskott som Björn Gustafsson, Nour El Refai och Henrik Dorsin.

  • Den nya filmen är en nutidsbetrakelse om människans längtan om det bättre. Filmens som Peter Dalle ställer sig emot är om livet blir bättre, efter ha rest och flytt hela sitt liv. Detta kryddas med humor, säger  Peter Dalle, filmens regissör och manusförfattare.
  • Man känner definitivt igen sig i filmen, då mycket från förra filmen återkommer. Med sin vågade och kvicka humor blir LYRRO – UT&INVANDRARNA en efterlängtad film för alla som någon gång skrattat högt åt Lorrygängets galenskaper. Merparten av originalcasten är intakt – men har också utökats med några av de starkast lysande stjärnorna på den svenska humorhimlen. Det är inte alldeles lätt att skämta om den redan så absurda värld vi lever i idag, men jag är övertygad om att Peter Dalle kommer leverera ännu en svensk klassiker, säger Patrick Ryborn, Producent, Unlimited Stories.
READ ALSO:  What's On Netflix In December 2022

Inspening påbörjas i Aruba mellan 28 Juni och 11 juli 2017. Filmen spelas även in mellan  4 september och 29 september Göteborg  inklusive Södertälje och Lappland.

Filmen distribueras av Nordisk Film och har svensk premiär under 2018. 

Don`t copy text!
%d bloggers like this: