Photo: Mauro Lopez for ZAP PR

Efter presskonferensen i fredags för Peter Dalles nya film som kommer ut under 2018 deltog hela Lorry-gänget med tre nya tillskott som Björn Gustafsson, Nour El Refai och Henrik Dorsin.

  • Den nya filmen är en nutidsbetrakelse om människans längtan om det bättre. Filmens som Peter Dalle ställer sig emot är om livet blir bättre, efter ha rest och flytt hela sitt liv. Detta kryddas med humor, säger  Peter Dalle, filmens regissör och manusförfattare.
  • Man känner definitivt igen sig i filmen, då mycket från förra filmen återkommer. Med sin vågade och kvicka humor blir LYRRO – UT&INVANDRARNA en efterlängtad film för alla som någon gång skrattat högt åt Lorrygängets galenskaper. Merparten av originalcasten är intakt – men har också utökats med några av de starkast lysande stjärnorna på den svenska humorhimlen. Det är inte alldeles lätt att skämta om den redan så absurda värld vi lever i idag, men jag är övertygad om att Peter Dalle kommer leverera ännu en svensk klassiker, säger Patrick Ryborn, Producent, Unlimited Stories.
READ ALSO:  Patel Set To Star In The Key Man

Inspening påbörjas i Aruba mellan 28 Juni och 11 juli 2017. Filmen spelas även in mellan  4 september och 29 september Göteborg  inklusive Södertälje och Lappland.

Filmen distribueras av Nordisk Film och har svensk premiär under 2018. 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: