Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Latest news

Trailers

Column

Changeling (2008)

Changeling.jpg

Titel: Changeling

År: 2008

Genre: Biografi| Drama | Kriminalare|

Längd: 141 min

Regissör: Clint Eastwood

Medverkande:   Angelina Jolie, Colm Feore, Amy Ryan

imdb_46x22 7,8/10

 Christine Collins (spelad av Angelina Jolie) är en ensamstående mor med sin son Walter i Los Angeles under sent 1920-tal. Hon älskar sin son över allt annat och de har det bra tillsammans. En dag tvingas hon arbeta extra och tvingas lämna Walter hemma en eftermiddag, när hon kommer hem är Walter spårlöst försvunnen. Stadens polis, som kämpar med hårda rykten om korruption, börjar leta efter pojken och efter fem månader av ovisshet får Christine veta att man funnit Walter vid liv. Det visar sig snart bara vara ett problem, det är inte hennes son polisen har hittat. När Christine konfronterar myndigheterna stämplas hon som en olämplig mor med vanföreställningar, och spärras in på mentalsjukhus. Baserad på sann historia.

READ ALSO:  Maleficent: Mistress of Evil (2019) - Official Trailer

 

Advertisements
%d bloggers like this: