kingsman 2.jpg

Titel: Kingsman: The Golden Circle

År: 2017

Genre:  Action| Komedi | Äventyr |

Längd: 141 min

Regissör:   Matthew Vaughn

Medverkande:    Colin Firth, Channing Tatum, Jeff Bridges

imdb_46x22 -.-/10

I nya actionkomedin Kingsman: The Golden Circle står våra hjältar, vars yttersta mål är att hålla världen säker, inför en ny utmaning. När deras huvudkontor förstörs hålls världen gisslan och de upptäcker att det finns en allierad spionorganisation i USA som heter Statesman. Tillsammans med den nya spionorganisationen sätts deras styrka och intelligens på prov. Allt för att lyckas besegra deras gemensamma fiende och slutligen kunna rädda världen. Något som verkar ha blivit vardagsmat för Eggsy…

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Succession (2018-2023): Season 4 - Featurette: Episode 10
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: