Advertisements

Kingsman: The Golden Circle (2017)

(Last Updated On: September 12, 2017)

kingsman 2.jpg

Titel: Kingsman: The Golden Circle

År: 2017

Genre:  Action| Komedi | Äventyr |

Längd: 141 min

Regissör:   Matthew Vaughn

Medverkande:    Colin Firth, Channing Tatum, Jeff Bridges

imdb_46x22 -.-/10

I nya actionkomedin Kingsman: The Golden Circle står våra hjältar, vars yttersta mål är att hålla världen säker, inför en ny utmaning. När deras huvudkontor förstörs hålls världen gisslan och de upptäcker att det finns en allierad spionorganisation i USA som heter Statesman. Tillsammans med den nya spionorganisationen sätts deras styrka och intelligens på prov. Allt för att lyckas besegra deras gemensamma fiende och slutligen kunna rädda världen. Något som verkar ha blivit vardagsmat för Eggsy…

Profile

Marcus J. Ström
Marcus J. Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements