Geostorm.jpg

Titel: Geostorm

År: 2017

Genre: Action| Sci-Fi| Thriller|

Längd: 109 min

Regissör: Dean Devlin

Medverkande: Gerard Butler, Jim Sturgess, Ed Harris

imdb_46x22 5,8/10

Jorden och alla dess invånare står inför ett stort hot. Efter en rad oförutsägbara naturkatastrofer kommer världens ledare fram till en plan att skapa ett satellitsystem som kan hålla klimatet i schack och människorna trygga. Men något går riktigt snett då nätverket som skulle skydda jorden i stället attackerar den. Tiden är knapp innan en geostorm sveper undan allt, och tar befolkningen med sig.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Friedman Set To Scribe Marvel’s Fantastic Four
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: