Geostorm (2017)

Geostorm.jpg

Titel: Geostorm

År: 2017

Genre: Action| Sci-Fi| Thriller|

Längd: 109 min

Regissör: Dean Devlin

Medverkande: Gerard Butler, Jim Sturgess, Ed Harris

imdb_46x22 5,8/10

Jorden och alla dess invånare står inför ett stort hot. Efter en rad oförutsägbara naturkatastrofer kommer världens ledare fram till en plan att skapa ett satellitsystem som kan hålla klimatet i schack och människorna trygga. Men något går riktigt snett då nätverket som skulle skydda jorden i stället attackerar den. Tiden är knapp innan en geostorm sveper undan allt, och tar befolkningen med sig.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: