Jigsaw

Titel: Jigsaw

År: 2017

Genre: Kriminalare| Mystery| Skräck|

Längd: 91 min

Regissör: Michael Spierig & Peter Spierig

Medverkande: Matt Passmore, Tobin Bell,  Hanna Emily Anderson

imdb_46x22 -,-/10

Döda kroppar börjar dyka upp över hela staden, var och en har mött sin undergång på de mest makabra sätt. När utredningen fortlöper, pekar allt på en man: John Kramer. Hur kan detta stämma? Mannen som kallas Jigsaw har varit död i över ett decennium.

 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  The Whale (2022) - Official Featurette
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: