Goteborg-Film-Festival

 

 

 

redoubtable.jpg

 

Titel: Le Redoutable

År: 2017

Genre: Biografi |Drama | Komedi |

Längd: 107 min

Regissör:  Michel Hazanavicius

Skådespelare:  Louis Garrel, Stacy Martin, Bérénice Bejo

imdb_46x22 6,9/10

Året är 1968 och Jean-Luc Godard befinner sig i existentiell kris. Han avskyr sina vänner för deras borgerliga leverne samtidigt som han idealiserar de unga studenterna på barrikaderna – en icke ömsesidig glorifiering. Med lätt hand – och mycket humor – skildrar Hazanavicius den imploderande relationen Wiazemsky/Godard med eleganta, filmiska passningar till Godards filmer.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  The Shrink Next Door (2021)
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: