Iron Man 2 (2010)

Titel: Iron Man 2

År: 2010

Genre: Action | Drama |Sci-Fi |Äventyr|

Längd: 124 min

Regissör: Jon Favreau

Skådespelare: Robert Downey Jr., Mickey Rourke, Gwyneth Paltrow


Iron Man 2 (2010) on IMDb 7.1/10

Tony Stark lever sitt nya liv som en rättvisans finansman med sitt alter ego Iron Man. Dock så lurar konkurrenten Justin Hammer och Whiplash, en man med en liknande robotrustning, i vassen. De hotar Tonys goda rykte både som finansmogul och superhjälte. Tony blir också intresserad av Natasha, vilket strular till det i Tonys förhållande med Pepper.

UPPFÖLJARE MED SÄMRE KLASS


I en trilogi, brukas tvåan vara beräknas vara den svagaste filmen, det finns ingen början eller ett slut. Den andra filmen, uppföljare brukar oftast visas som en svag punkt, vilket betecknas tydligt i den här filmen. Två år har gått efter den senaste filmen. Man känner karaktärerna och man vet vad dem gör.

READ ALSO:  The Shrink Next Door (2021)

Den här filmen liknar mer som andra Spider-Man av Sam Raimi, än andra Batman av Christopher Nolan. Den känns tafatt och tråkig på sina ställen, det finns dock ingenting nytt förutom några nya karaktärer som ska fylla filmens handling. Natasha Romanoff dyker upp i den här filmen, som är med i S.H.I.E.L.D, som senare är med The Avengers. Hon är en av många som dyker upp även i Avengers. Det här är de försöker kontrollera om Tony Stark/Iron Man verkligen är anpassad för deras superhjälteliga, kallad för The Avengers.

Det känns som om regissören inte vet vad man ska sikta på, för det är mycket som filmen innehåller, Tony’s förflutna, involverande av S.H.I.E.L.D , Pepper Potts romans med hjälten och konkurrenten och den ryska skurken i dramat.
Tony blir även kompis med samma person som han var ovän med föregående film. Det finns på många punkter den här filmen är förutsägbar i sitt sätt att berätta sin handling. Det finns ingen direkt spänning, utan det blir mer komik och dramat blir romantik.

READ ALSO:  Patel Set To Star In The Key Man

Men efter halva filmen, det man inväntar till något spännande, så kan man invänta det. Slutscenerna känns dock genomstressande och inte riktigt planerat, som man hade velat, trots bra skådespeleriet, där alla med sina huvudroller gör det dem ska utan större inverkan.

Det här en bra film men med många svagheter då det känns mer upprepat än någonting nytt.

Betyg 2 av 5

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Squid Game (2021-): Season 1 - Featurette
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: