call me by your name

Titel: Call Me By Your Name

År: 2017

Genre: Drama | Romantik

Längd: 132 min

Regissör:  Luca Guadagnino

Medverkande:  Armie HammerTimothée ChalametMichael Stuhlbarg

imdb_46x22 8,2/10                  

Filmen utspelas i norra Italien sommaren 1983. En ung amerikansk-italienare blir förälskad i en amerikansk student som kommer för att studera och bo hos hans familj. Tillsammans upplever de en oförglömlig sommar – full av musik, mat och kärlek – som för evigt kommer att förändra dem. 

 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Waco: American Apocalypse (2023)
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: