Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Advertisements

Latest news

Trailers

Column

Thor: The Dark World (2013)


Titel: Thor: The Dark World

År: 2013

Genre: Action |Sci-Fi | Äventyr |

Längd: 112 min

Regissör: Alan Taylor

Skådespelare: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston

Avengers (2012) on IMDb 7.0/ 10

Innan universum bildades regerade svartalferna, som bland annat hade en outsinlig förstörelsekraft kallad Etern. Odens far, Bor, stred mot svartalferna och lyckades besegra dem. Eftersom Etern inte gick att förstöra gömdes den. I nutid ägnar Thor (Chris Hemsworth) och hans vänner tiden åt att försöka reparera de skador som Loke (Tom Hiddleston) åsamkat de nio världarna i och med händelserna i The Avengers. Det gör att han inte hinner besöka Jane Foster (Natalie Portman), som han träffade när han var på jorden. Foster försöker hitta spår efter Thor och stöter på ett underligt fenomen i London: portaler mellan världar. En av dem gör att hon hittar Etern. Thor lyckas till slut få tid att träffa Foster, och inser direkt att hon fått i sig något farligt, så han tar henne till Asgård.

READ ALSO:  Doctor Sleep (2019) - Official Teaser Trailer

 

Profile

Marcus Ström
Marcus Ström
Marcus Ström | Journalist/writer and Chief Editor.


Mackansfilm@gmail.com
Advertisements
%d bloggers like this: