Death Wish (2018)

Titel:  Death Wish

År: 2018

Genre: Action| Drama | Kriminalare |

Längd: 108  min

Regissör: Eli Roth

Skådespelare:  Bruce Willis,  Elisabeth Shue, Vincent D’onofrio

imdb_46x22 6,5/10

Kirurgen Dr Paul Kersey lever med sin fru och tonårsdotters i en lugn förort till Chicago. Pauls enda kontakt med stadens eskalerande våld är genom de offer han vårdar på sin akutmottagning. Tills en dag – då hans fru och dotter blir brutalt överfallna i sitt hem. Polisen har inga resurser att utreda dådet men Paul är fast besluten att skipa rättvisa och tar själv upp den blodiga jakten på förövarna.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Squid Game (2021-): Season 1 - Featurette
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
%d bloggers like this: