Hets (1944)

Hets (1944).jpg

Titel: Hets

År: 1944

Genre: Drama | Romantik |

Längd: 101 min

Regissör: Alf Sjöberg

Skådespelare:  Stig Järrel, Alf Kjellin, Mai Zetterling

imdb_46x22 7,4/10

Jan-Erik Widgren går i sista ring i gymnasiet i ett pojkläroverk. Studentexamen närmar sig. Särskilt latinet är jobbigt, ja en ren pina på grund av den sadistiske läraren Caligula, som fruktas av de flesta elever. Jan-Erik hör till dem som är särskilt utsatt för Caligulas sataniska pedagogik.

Advertisements

About Marcus Ström

Name: Marcus Ström Role on Mackans Film: Journalist, writer and editor.
Gallery | This entry was posted in All posts, Drama, Genre, Movies & TV, Not reviewed yet, Production Company / Distributor, Romance, SF STUDIOS, Swedish Film, Year 1944 and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.