Hets (1944).jpg

Titel: Hets

År: 1944

Genre: Drama | Romantik |

Längd: 101 min

Regissör: Alf Sjöberg

Skådespelare:  Stig Järrel, Alf Kjellin, Mai Zetterling

imdb_46x22 7,4/10

Jan-Erik Widgren går i sista ring i gymnasiet i ett pojkläroverk. Studentexamen närmar sig. Särskilt latinet är jobbigt, ja en ren pina på grund av den sadistiske läraren Caligula, som fruktas av de flesta elever. Jan-Erik hör till dem som är särskilt utsatt för Caligulas sataniska pedagogik.

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us.Any contribution will help us keep existing. Pledge at MackansFilm @ Patreon if you want to support.
READ ALSO:  Jack Ryan (2018-2023): Season 4 - Official Trailer
Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Don`t copy text!
%d bloggers like this: