Under the Silver Lake (2018)

under the silver lake

Titel: Under the Silver Lake

År: 2018

Genre:  Neo-noir | Drama | Komedi |

Längd: 139 min

Regissör: David Robert Mitchell

Skådespelare: Andrew Russell Garfield, Riley Keough, Topher Grace

image-1  6,8 / 10

Mystiska seriemord drabbar distriktet Silver Lake i Los Angeles. När en man blir personligt involverad bestämmer han sig för att klara upp mysteriet kring vem som utför morden. Spåren leder honom till en mörk underjordisk värld där en förmögen sekt sätter upp spelreglerna.

 

If you also like this news-site to, please consider contributing so we can continue to do so. We can't without your help. Click here to help us. Also, check out our YouTube-channel: Mackans Television. New videos on a regular basis.

 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers like this: