The Man Who Played with Fire (2018)

Stieg Larsson - Man who Played With Fire (2018)

Titel: Mannen som lekte med Elden

År: 2018

Genre:  Dokumentär |

Längd:  95 min

Regissör: Henrik Georgsson

Skådespelare: Emil Almén, Johan Eriksson, Magnus Höqqvist

imdb_46x22-,-/10

Mannen som lekte med elden handlar om journalisten och författaren Stieg Larsson och hans arbete med att kartlägga den moderna högerextremismen i Sverige under 80- och 90-talet. När Stieg Larssons okända arkiv upptäcks får vi tillgång till stora delar av ett livsverk. Här finns berättelsen om en människa som vigt sitt liv åt att kartlägga de onda krafterna i samhället – högerextremismen. Mannen som lekte med elden är en spännande, upprörande och alarmerande skildring av Sverige från 1960-talet fram till idag.

READ ALSO:  Halloween Ends (2022) - Official Final Trailer

Don`t copy text!
%d bloggers like this: